.. Blogger By MuNHamZa: belajar bersabar demi kebaikkan org laen

Saturday, 3 March 2012

belajar bersabar demi kebaikkan org laen

setiap apa yg brlaku must ada hikmah :S rasa tak dapat nak terima hakikat tu , setiap perempuan must ada keinginan masing-2 . tak kan lah perempuan yg tinggi pendidikannya akn memandang org yg low profile . mukin ya mukin tdak . berjauhan pula . walaubgaimnapon must berusaha dan berdoa , aq akn skong apa yg enkau bwt wlaupon berat utk aq terima . aq akn bhagia klau enkau bhagia . may allah bles you . jdoh bukan dtangan kita tetapi kita must usaha utk mendapatkn jdoh itu tanpa paksa . seandainya bukan jdoh kita , aq still trima n bersyukur atas apa yg kita dh prnah lalui .

amboih sedih aih ayt-2 mlm nie :D
write by MuhdNurHamzaniZakaria


No comments:

Post a Comment

skula dlu2

skula dlu2
pic 1 klas . . tp aq ptong ambik pic aq ja , time nie myteacher na knai pndah , dya stay skula kmi kejap ja . siap buat jamuan utk dia lg . ada kek + bihun + narget = mcm2 lg ar .. sedey nya time nyanyi lg kt dia .. n skrang da ta dgar brita da psal ckgu too . this teache i maen is ckgu salihaa from alo star . JASA MU DIKENANG